PCS Industrial Voice Processing BV
 
Background image Background image Background image Background image Background image Background image Background image Background image  
   
 
PCS -PORTFOLIO
PCS - OVER ONS IVR
PCS - PARTNERS PCS - PORTFOLIO
PayEasy Internet Solutions BV PCS Webdesign
PCS - VEELGESTELDE VRAGEN PCS - CONTACT

CallEasy!

Gratis bellen
tussen al uw vestigingen.
PayEasy.nl CallEasy! Toekomstgerichte telefonie!

CallPBX!

Toekomstgerichte telefonie

met de hoogwaardige

kwaliteit van ISDN

CallPBX!
Plakfoto.nl - Uw foto als sticker!

CallDirect!

Intelligente telefoondienst,

specifiek voor het

Midden- en Kleinbedrijf

PayEasy.nl  CallDirect!
Plakfoto.nl - Uw foto als sticker!

PCS Webdesign BV

PCS WEBDESIGN

CallRoute!

Voice Response dienst

voor het Midden en Kleinbedrijf.

PayEasy.nl  CallRoute! Voice Response Dienst

PORTFOLIO

Ook Belbios heeft gekozen voor ons MaseHD platform.
Na meer dan 10 jaar tot volle tevredenheid te hebben gedraaid op het M.A.S.E. platform hebben zij nu voor de opvolger, MaseHD gekozen.

De nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen op het gebied van spraakherkenning, internet- connectivity, Voip en 3ggp (mobile video), alsmede het Productivity platform - welke o.a. de affiliate en/of self-service website bevat, heeft hen doen besluiten om het huidige Belbios systeem te vervangen voor het MaseHD Productivity platform.

 
 

Belbios is toonaangevend in Nederland op het gebied van het maken van bioscoopreserveringen en online verkopen van bioscoopkaarten.

Op het Belbios platform, waarop onder andere ook de nummers van Minerva, Paté en Jochem Theaters zijn aangesloten, draaien ook dagelijks allerlei Bel & Win acties, waar gratis kaarten kunnen worden gewonnen.

Deze acties zijn o.a. voor bijna alle nationale media, zoals TROS, Veronica, YORIN, KRO, VARA, NCRV, SKY Radio, Radio Noordzee, Radio 538, Telegraaf, Algemeen Dagblad, Volkskrant, Parool etc. Tevens ook voor de ANWB, Aktueel, Panorama etc. etc. Dit enkel omdat de Belbios het enige landelijke systeem is dat direct communiceert met bijna alle bioscopen en filmhuizen in Nederland. De nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen op het gebied van spraakherkenning, Internet Connectiviteit, VoIP en 3ggp (mobile video), evenals het Productivity platform - welke o.a. de affiliate en/of selfservice website bevat, heeft hen doen besluiten om het huidige Belbios systeem te vervangen voor het MASEHD Productivity platform.

In 2 maanden tijd is het complete Belbios systeem, bestaande uit o.a. de lijnen voor:

  • Paté
  • Minerva Theaters
  • JT Bioscopen
  • MustSee Cinema's
  • Omniversum
  • Figi Aktielijnen van o.a. Tros, Veronica, HP De tijd, Telegraaf etc.,

en de gewone Belbios en Internet Reserverings confirmatie lijnen overgezet naar hun nieuwe platform Tevens producent en distributeur van de bekende bioscoopagenda.

Belbios.nl is de meest actuele filmsite van Nederland voorzien van een overzichtelijke bioscoopagenda en up-to-date filminformatie. Nooit meer in de rij voor de kassa?

Om er vervolgens achter te komen dat de film in een hele andere bioscoop draait : Dat kan! Want via 0900-9363, of 0900 BELBIOS kunt u gewoon via de telefoon de kaartjes.

 

Ook Belbios heeft gekozen voor het PayEasy MaseHD platform.


Belbios
bottom left image
Copyright © 2011-2023 PCS Industrial Voice Processing BV